-Alkollü içeceklerde hacmen alkol miktarının etikettle bildirilmesi hakkında tebliğ (2003/6)
-Alkolsüz içeceklertebliğ(2007/26)
-Aromatize şarap, aromatize şarap bazlı içki ve aromatize şarap kokteyli tebliğ(2006/28)
-Baharat tebliğ(2000/16)
-Bal tebliğ(2005/49)
-Bebek ve küçük çocuk ek gıdaları tebliğ(2007/50)
-Bebek formülleri tebliğ(2008/52)
-Belirli gıda maddelerinde nitrat seviyesinin resmi kontrolü için numune alma, numune hazırlama ve analiz metodu kriterleri tebliğ(2008/63)
-Bira tebliğ(2006/33)
-Bitki adı ile anılan yemeklik yağlar tebliğ(2001/29)
-Bulgur tebliğ(2009/24)
-Buğday unu tebliğ(99/01)
-Çeltik tebliğ(2002/11)
-Çiğ kanatlı eti ve hazırlanmış kanatlı eti karışımları tebliğ(2006/29)
-Çiğ kırmızı et ve hazırlanmış kırmızı et karışımları tebliğ(2006/31)
-Çiğ süt ve ısıl işlem görmüş içme sütleri tebliğ(2000/6)
-Çikolata ve çikolata ürünleri tebliğ(2003/23)
-Devam formülleri tebliğ(2008/53)
-Distile alkollü içkiler tebliğ(2005/11)
-Dondurma tebliğ(2004/45)
-Ekmek ve ekmek çeşitleri tebliğ(2002/13)
-Enerji içecekleri tebliğ(2006/47)
-Et ürünleri tebliğ(2000/4)
-Fermente sütler tebliğ(2009/25)
-Gıda katkı maddelerinin safıkkriterleri analiz yöntemleri metodları tebliğ(2001/46)
-Gıdalarda kullanılan tatlandırıcıların saflık kriterleri tebliğ(2001/49)
-Gıda maddelerinde kullanılan tatlandırıcılar tebliğ(2006/45)
-Gıda maddelerinde bulaşanalrın maksimum limitleri hakında tebliğ(2008/26)
-Gıda maddelerinin genel etiketleme ve beslenme yönünden etiketleme kuralları tebliğ(2002/58)
-Gıda maddelerinin ve gıda bileşenlerinin üretiminde kullanılan ekstraksiyon çözücüleri tebliğ(2002/9)
-Gıda maddelerinde mikotoksinlerin seviyesinin resmi kontrolü için numune alma, numune hazırlama ve analz metodu kriterleri tebliğ(2007/21)
-Gıda maddelerinde pestisit kalıntılarının resmi kontrolü için numune alma metodları tebliğ(2006/51)
-Gıda maddeleri ile temasta bulunan plastik madde ve malzemelerinin bileşenlerinin migrasyon testi için genel kurallar tebliğ(2005/34)
-Gıda maddeleri ile temasta bulunan epoksi türevi madde ve malzemeler tebliğ(2005/32)
-Gıda maddeleri ile temasta bulunan plastik madde ve malzemeler tebliğ(2005/31)
-Gıda maddeleri ile temasta bulunan plastik madde ve malzemelerin bileşenlerinin migrasyon testinde kullanılan gıda benzerleri lisesi tebliğ(2005/33)
-Gıda maddeleri ile temasta bulunan rejenere selüloz filmlerden yapılmış madde ve malzemeler tebliğ(2001/39)
-Gıda maddeleri ile temas eden maddeve malzemelerde bulunacak sembolün belirlenmesi hakkında tebliğ(2002/8)
-Gıda maddeleri ile temas eden ve vinil klorür monomer içeren madde ve malzemeler hakkında tebliğ(2002/5)
-Gıda maddelerinde kullanılan renklendiricilerin saflık kriterleri tebliğ(2002/27)
-Gıda maddelerinde kullanılan renklendiriciler tebliğ(2002/55)
-Gıda maddelerinde kurşun, kadmiyum, civa ve3-monokloropropan-1,2-diol seviyesinin resmi kontrolü için numune alma, numune hazırlama ve analiz metodu kriterleri tebliğ(2008/11)
-Gıda maddelerinin parti numalarına ait işaretlerin veya sembollerin belirlenmesi hakkında tebliğ(2002/6)
-Gıda maddeleri ile temasta bulunan madde ve malzemeler tebliğ(2002/32)
-Gıda maddelerinde bulunmasına izin verilen pestisitlerin maksimum kalıntı limitleri tebliğ(2008/41
-Glutensiz gıdalar tebliğ(2003/33)
-Hindibağ ekstratı tebliğ(2008/56)
-Hayvansal kökenki gıdalarda veteriner ilaçları maksimum kalıntı limitleri tebliğ(2002/30)
-Hızlı dondurulmş ve dondurulmuş gıda maddelerinin depolanması, muhafazası ve taşınması esnasındaki sıcaklıkların işlenmesi hakkında tebliğ(2002/7)
-Hızlı dondurulmuş gıda maddeleri tebliğ(2004/46)
-Hızlı dondurulmuş gıdaların sıcaklık kontrolü için numune alma ve analiz metodları tebliğ(2001/45)
-İnsan tüketimine sunulan şekerlerin analiz yöntemleri tebliğ(2002/26)
-İrmik tebliğ(2002/21)
-Kahve ve kahve ekstratları teliğ(2006/52)
-Kakao ve kakao ürünleri tebliğ (2000/10)
-Kilo verme amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıdalar(2001/41)
-Koyulaştırılmış süt ve süt tozunun analiz metodları tebliğ(2002/16)
-Koyulaştırılmış sütlerden ve süt tozundan numune alma metodu tebliğ(2002/15)
-Koyulaştırılmış süt ve süt tozu tebliğ(2005/18)
-Krema ve kaymak tebliğ(2003/34)
-Lokum tebliğ(2004/24)
-Madde ve malzemelerden gıda malzemelerine geçen vinil klorür miktarı analiz metodu tebliğ(2002/22)
-Makarna tebliğ(2002/20)
-Mekanik olarak ayrılmış kanatlı eti tebliğ(2007/34)
-Mekanik olarak ayrılmış kırmızı et tebliği(2007/35)
-Mercimek tebliğ(2003/25)
-Meyve suyu ve benzeri ürünler tebliğ(2006/56)
-Mirobiyolojik kiterler tebliğ(2009/6)
-Özel beslenme amaçlı gıdalara eklenebilecek bileşenler tebliğ(2006/37)
-Özel beslenme amaçlı gıdalar tebliğ(2002/34)
-Özel tıbbi amaçlı diet gıdalar tebliğ(2001/42)
-Prinç tebliğ(2001/10)
-Reçel, jöle, marmelat ve tatlandırılmış kestane püresi tebliğ(2006/55)
-Renklendiiciler ve tatlandırıcılar dışındaki gıda katkı maddelerinin saflık kriterleri tebliğ(2002/28)
-Renklendiriciler ve tatlandırıcılar dışındaki gıda katkı maddeleri tebliğ(2008/22)
-Sakız tebliğ(99/2)
-Siyah çay tebliğ(2008/42)
-Sofralık zeytin tebliğ(2008/24)
-Sürülebilir yağla/ margarin ve yoğun yağlar tebliğ(2008/21)
-Şarap tebliğ(2008/67)
-Tuz tebliğ(2007/53)
-Sporcu gıdaları tebliğ(2003/42)
-Şeker tebliğ(2006/40)
-Tahin helvası tebliğ(2008/6)
-Tahin tebliğ(2004/22)
-Tereyağ, diğer süt yağı esaslı sürülebilir ürünler ve sade yağ tebliğ(2005/19)
-Trunçgil meyvelerinde yüzeyde kullanılacakkoruyucu maddeler ve bu koruyucuların kalitatif ve kantitatif analiz metodları tebliğ(2002/19)
-Üzüm pekmezi tebliğ(2007/27)
-Yenilebilir buzlu ürünler tebliğ(2005/43)
-Yenilebilir kazein ve kazeinat tebliğ(2001/22)
-Yenilebilir kazein ve kazeinatların analiz metodları tebliğ(2002/18)
-Yenilebilir kazein ve kazeinatlardan numune alma metodu tebliğ(2002/17)
-Yumurta ve yumurat ürünlleri tebliğ(2007/54)
-Zeytin yağı ve prina yağı tebliğ(2007/36)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder